Szálláshelyek a Mátrában Parádfürdőn a No.1 Étterem és Vendégházban

Kiadó szobák,apartmanok,panzió, üdülő a Mátrában, mofetta, gyógyászati szolgáltatás.Kirándulás erdős ,hegyvidéki környezetben.SZÉP kártyákat,bankkártyákat és Erzsébet utalványokat elfogadunk.Csoportoknak kedvezményes étkeztetés.T:+36703312156

Magyarország észak-keleti részén a Duna-Tisza közén a Mátra északi oldalán festői környezetben található Parádfürdő.Kékesteteőtől egy karnyújtásra, ahol télen a havas táj ,nyáron a lombos erdő  nyujt felejthetetlen élményeket az idelátogatóknak.

Budapesttől 100 Km-re, Egertől és Gyöngyöstől 30 Km-re van Parádfürdő.

n1-caffee13.jpg

Ilona-Völgyi Vízesés

BEMUTATKOZÁS

 

 

 A vendégház a 24-es főút mellett a parádfürdői Ősparkkal szemben található egy nagy parkolóban panorámás kilátással az erdőre, hegyvidéki környezetre. A szállástól 200 m-re wellness lehetőség és kórházi kezelések vehetők igénybe,mint a moffetta ,nőgyógyászati és rehabilitációs kezelések,masszázs mely helyben is igénybe vehetőszauna, szolárium. A környéken számos téli, nyári gyógyfürdő és termálstrand található. Az No.1-Caffee vendégház"A"és "B "épületekből áll, ahol 1-22 főig tudunk vendégeket elszállásolni 5 db szobában és 2 db ágyazható nappaliban.A szobákat és épületeket egyben és külön is ki lehet venni.Vendégházunkat leginkább nagyobb családi,baráti társaságoknak,túrázóknak,kirándulóknak ajánlom.

Az "A"épületben( No.1-Caffee Vendégház) 3 szoba ta láláható , melyből 1 franciaágyas szoba  a földszinten  van(2-4 fő részére) kádas fürdőszobával, ehhez külön bejárat is tartozik, így le lehet zárni a ház többi részétől,mely alkalmas romantikára vágyó pároknak is. A földszinten van még egy ágyazható nappali(2 főnek), felszerelt konyháva(mikró,hűtő,gáztűzhely,edények,evőeszközök)l, étkezővel és egy zuhanyzó vécével. Az emeleten még 2 szoba van az egyik 3-5 fő részére kádas fürdőszobával, a másik szoba 4-5 fő részére , de ehez csak a földszinten van saját zuhanyzó, vécé.A szobákat külön is ki szoktuk adni , akár 2 főnek is, ilyenkor a konyha és nappali közös helyiségként funkcionál.

A "B" épület(Júlia Panzió) az étterem mellett van 2 szobás.A földszinten van egy közös  ágyazható nappali(2 főnek), felszerelt konyha,étkező és egy francia ágyas szoba 2 fő részére zuhanyzóval, vécével. Az  emeleti szoba 4-5 fős,zuhanyzóval, vécével.

  Éttermünkben 40-80 főig tudunk vendégeket étkeztetni fűtött belső helyiségekben és fedett teraszunkon .A la carte és panziós ellátásra van lehetőség.

PARÁDFÜRDŐ

7022.jpg

 

A parádfürdői völgyet híres gyógyhelyként említik 1730 óta. Parádfürdő többféle gyógyvízkinccsel rendelkezik. Legismertebba kénes tartalmú "csevice" ivóvíz. Gyógyászati célokra a timsós fürdővizet használják a parádfürdői kórházban .Parádfürdő híres még a Cifra Istálló és Kocsimúzeumáról, károlyi kastélyáról,valamint az Ilona-völgyi Vízesésről is. 

img_7031.jpg

 

 

images.jpg

Károlyi Kastély

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 51
Heti: 44
Havi: 991
Össz.: 288 047
Oldal: Bemutatkozás Erdei Apartmanok
Szálláshelyek a Mátrában Parádfürdőn a No.1 Étterem és Vendégházban - © 2008 - 2019 - no-caffeevendeghaz.hupont.hu